![]() |
|
Login at DobberHockey | ||||||
| View Poll Results: Keeper, who do you keep? | |||
| Ward |
|
0 | 0% |
| Howard |
|
0 | 0% |
| Rask |
|
9 | 100.00% |
| Quick |
|
1 | 11.11% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 9. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
W, so, sv, ga.
Roto 5x5 - 1 Yr - 23 active spots (14 hitters, any 9 pitchers) - 5 bench C - M.Montero, Gattis; 1B - Pujols; 2B - Altuve; SS - A.Escobar; 3B - A.Ramirez; CI: Frazier; MI: Walker; OF: Holliday, Cruz, de Aza, Markakis, Span; UT: ; Joyce P - Cain, Miller, Ogando, Milone, Cashner, Tepesch, Romo, Betancourt; Bench - Tejada, Griffin, Cueto (DL), Greinke (DL), Stanton (DL). |
|
|
||||
|
||||
|
Rask in any format
8 Team Yahoo Weekly H2H (1yr) 3C, 3LW, 3RW, 6D, 1Util, 2G, 4BN, 3IR G, A, +/-, PPG, PPA, SHG, SHA, GWG, SOG, FW, HIT, BLK W, L, GA, GAA, SV, SA, SV%, SHO C: Tavares, Eric Staal, Getzlaf, Ribeiro LW: Lupul (LW,RW), Hartnell, Elias (C,LW), Cammalleri (C,LW), Ott (C,LW) RW: Malkin (C,RW), Backes (C,RW), Seguin (C,RW), Callahan D: Pietrangelo, Ekman-Larsson, Subban, Bouwmeester, Streit, Burns (D,RW), Wisniewski G: Rask, Backstrom, Bobrovsky IR: Spezza (C), Oshie (C,RW) |
|
|
|||
|
|||
|
1. Rask
2. Quick 3. Ward 4. Howard |
|
|
||||
|
||||
|
see as good as that sounds, everyone wants Quick.
Roto 5x5 - 1 Yr - 23 active spots (14 hitters, any 9 pitchers) - 5 bench C - M.Montero, Gattis; 1B - Pujols; 2B - Altuve; SS - A.Escobar; 3B - A.Ramirez; CI: Frazier; MI: Walker; OF: Holliday, Cruz, de Aza, Markakis, Span; UT: ; Joyce P - Cain, Miller, Ogando, Milone, Cashner, Tepesch, Romo, Betancourt; Bench - Tejada, Griffin, Cueto (DL), Greinke (DL), Stanton (DL). |
|
|
||||
|
||||
|
Wow, woulda had Quick a bit closer.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|